MONTERING AF REWOOD®

Sørg for en passende overflade til søm. Det er nemt at montere trælister fra ReWood® med tynde søm med lille hoved. Kan saves manuelt eller med maskine. Geringssavning af hjørner er muligt med maskinværktøj. Det anbefales at bruge sømpistol. Det sender sømmene dybere ind i træet og gør dem usynlige. På stenvægge skal der først monteres tyndt plademateriale. Derefter kan man normalt anvende tynde 

 

TRÆ "LEVER"

Fordi der er krumme træpaneler iblandt, anbefales det at montere med søm. Et krumt træpanel kan ikke monteres korrekt med lim. Dette er muligt, når der anvendes søm. Både lim og søm kan dog anvendes.

Arbejd plant, og tjek altid, at linjen er lige efter hver række. Det er nemt at montere træstykkerne, og du vil hurtigt se resultater! Som ved alt manuelt arbejde kræves der en vis fingerfærdighed og præcision. Du kan hamre sømmene længere ind i træet med en dorn og fylde hullerne med flydende træ i den rigtige farve. Når du bruger en sømpistol, er det normalt ikke nødvendigt, fordi sømmene automatisk skydes dybere ind i træet.

Det anbefales at bestille 10% ekstra for at tage højde for spild. Trælister fra ReWood® sælges samlet i kasser.

 

MONTERING AF PANELWOOD

Dette produkt består af små tynde stykker træ på 5x20 cm i forskellige tykkelser (2, 4 og 6 mm tykke). Træstykkerne limes på et plant bagstykke med den anbefalede type klæbemiddel. Du skal kun bruge et vaterpas, en blyant og en sav.

 

Påfør PU-klædemiddel jævnt med en kam med 3 mm tænder. Påfør ikke på en større overflade end 0,5 m2 ad gangen.

 

Arbejd fra top til bund. Tryk panelerne samme i klædemidlet. Sørg for, at der ikke opstår store fuger. Bland de forskellige paneltykkelser.

 

Monter de to første rækker forskudt. Afkort én til at begynde med.

 

Panelerne kan nemt afkortes. Hvis du har et afkortet panel til sidst, så brug reststykket til at starte den nye række.

Monteringsråd