MONTERING AF REWOOD®

Sørg for en passende overflade til søm. Det er nemt at montere trælister fra ReWood® med tynde søm med lille hoved. Kan saves manuelt eller med maskine. Geringssavning af hjørner er muligt med maskinværktøj. Det anbefales at bruge sømpistol. Det sender sømmene dybere ind i træet og gør dem usynlige. På stenvægge skal der først monteres tyndt plademateriale. Derefter kan man normalt anvende tynde 

 

TRÆ "LEVER"

Fordi der er krumme træpaneler iblandt, anbefales det at montere med søm. Et krumt træpanel kan ikke monteres korrekt med lim. Dette er muligt, når der anvendes søm. Både lim og søm kan dog anvendes.

Arbejd plant, og tjek altid, at linjen er lige efter hver række. Det er nemt at montere træstykkerne, og du vil hurtigt se resultater! Som ved alt manuelt arbejde kræves der en vis fingerfærdighed og præcision. Du kan hamre sømmene længere ind i træet med en dorn og fylde hullerne med flydende træ i den rigtige farve. Når du bruger en sømpistol, er det normalt ikke nødvendigt, fordi sømmene automatisk skydes dybere ind i træet.

Det anbefales at bestille 10% ekstra for at tage højde for spild. Trælister fra ReWood® sælges samlet i kasser.

 

Monteringsråd