Facade 2XL brun

Grå-beige blandet XL murstenslister.

Price per ㎡
1 kasse = 1.2 ㎡
611,03DKK
Bestil 10% ekstra for at have nok i tilfælde af tab og brud
Lager: På lager
Forsendelsesomkostninger fra kl: 1.987,01DKK
Billig prøver

Du skal blot bestille din prøvepakke her.

Bestil en billig prøver
Detaljer

Brun XL murstenslister. Inspireret af de aflange mursten fra eksklusive luksusboliger. En eksklusiv væg i din stue, butik, på din arbejdsplads eller i et moderne catering-sted. Alle disse vægge kan få udseendet af øjeblikkets mest eksklusive mursten. Facade XL er den nye generation af mursten. Du køber også smart og billigt i forhold til hele klodser i denne størrelse. Facademursten er også særdeles velegnet til (udendørs & indendørs) projekter og facadebeklædning.

Formatet på 49x4 cm giver et smukt og luksuriøst look til dit hjem eller projekt. Teglstenene er velegnede til både indendørs og udendørs brug. Bestil dem online eller anmod om en prisbillig prøvepakke. Denne art er 2 cm tyk.

Facademursten er nemme at bearbejde, selv med smalle fuger. Bemærk venligst, at en vis ekspertise eller færdighed er påkrævet. Der er også en vis tolerance i nøjagtige størrelser. Så du kan kompensere for en lille størrelsesforskel i arbejdet! Brug de knækkede klodser, der også er i kasserne, som skærestykker til at starte eller afslutte en ny række. Spørg os om nødvendigt til råds. Placering med en bred samling (10 mm) er nemmere end at montere med en smal samling på 7 mm.

Placering af facadestensture kræver din opmærksomhed. Brug de rigtige materialer og værktøjer. Vælg din egen unikke måde at behandle og deltage på. Der er mange muligheder:

I eksemplet er der valgt en farvet fuge (farve 939). Du kan også bestille denne fugemørtel med det samme i denne webshop.

Fugning af facademursten glider fra eksemplet: Opfyldning af fugerne, kæmning af fugen (med den specielle fugekam), uddybning af fugen med fugerulle og derefter børstning med håndbørste.

Specifikationer
Specifikationer
Størrelse 49x4cm
Tykkelse 2cm
Antal varer pr. æske 48