Showroom

Showroom. Et besøg i Trendias showroom er tiden værd! (Se videoen herover)

For mange produkter kan du vælge, hvad der er bedst for dig ved at bruge billederne i denne onlinebutik. Dog skal nogle produkter ses personligt. Og måske vil du have yderligere oplysninger og personlige råd fra en af vores rådgivere. Intet problem!

Vores rummelige showroom i Breda har store områder med mange af vores udstillede produkter, hvilket gør det endnu nemmere at træffe det rigtige valg. Vi anbefaler især at besøge showroomet for at se vores udvalg af væg- og gulvfliser. Trendia har alt, hvad du behøver for at vælge det rigtige produkt til dig; billeder, prøver og et smukt showroom.

Vi kan arrangere specialister såsom fliselæggere og installatører af gulvvarme:

Vi leverer produkter bestilt online i hele Holland og Belgien. Tættere på hjemmet kan vi også tilbyde andre tjenester, som f.eks. at arrangere en specialist til at lægge gulvet på dit toilet eller badeværelse. Vi kan også arrangere en komplet pakke til flisegulve, som kan omfatte fliserne selv, materialer, en professionel fliselægger og gulvvarme. 

Du kan også lave en aftale om at besøge vores showroom.

Tag dine målinger eller konstruktionstegninger med dig, så vi kan give dig råd og beregne alt for dig med det samme. Trendia giver sig tid til dig. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi på tirsdage, onsdage,  torsdage, fredage og lørdage. Showroomet er også søndagsåbent én gang om måneden.