Brugge

Murstensfliser, ægte mursten.

Price per ㎡
1 kasse = 0.6 ㎡
537,24DKK
Bestil 10% ekstra for at have nok i tilfælde af tab og brud
Lager: På lager
Forsendelsesomkostninger fra kl: 1.987,01DKK
Billig prøver

Du skal blot bestille din prøvepakke her.

Bestil en billig prøver
Detaljer

Mursten: Ægte sten.

Vores mursten fra Bruges er omhyggeligt skåret ud af ægte gamle mursten, med de karakteristiske gamle belgiske farver: marmoreret i rød/orange med hvide "skyer" af kalk. Hver mursten har sin egen unikke karakter, gennemsyret af historie og anekdoter. Disse sten kommer fra nedrevne bygninger og er fyldt med karakter, hvilket giver din væg en særlig og nostalgisk atmosfære. Ideel til at skabe en industriel væg, der passer lige så godt ind i hjemmet som i butikker eller restauranter.

Uregelmæssigt Forbandt.

At lægge disse gamle sten med deres uregelmæssige formater kræver en vis færdighed. Ikke alle sten har nøjagtigt samme størrelse. Det er vigtigt ikke at gøre fugerne for smalle for at kunne kompensere for forskelle i størrelse.

Ved leveringen kan der også forekomme brud, hvilket er iboende for denne type sten. Vi anbefaler at starte hver række med en anden størrelse og bruge knuste mursten for at minimere brud og tab ved skæring. Knuste mursten kan også placeres mellem de regelmæssige sten for at forstærke den antikke effekt. Vi anbefaler at lægge stenene med uregelmæssigt forbandt og arbejde med sten fra flere kasser ad gangen.

På billederne kan du se resultaterne både med hvid og grå mørtel. Du kan bestille denne mørtel direkte. Det anbefales at fylde fugerne lidt dybere for at få stenene til at stikke mere visuelt ud.

Murstenene saves med vand og kan være lidt fugtige ved levering. Efter tørring bevarer de deres originale farve. Til disse mursten anbefaler vi en ekstra stærk lim (type XL) på grund af vægten og fugtigheden. Bemærk, at hver levering kan variere lidt i farve, da det er et produkt fra nedrivning.

Anvendelse: Velegnet til både indendørs og udendørs brug, både til vægge og gulve.

Specifikationer
Specifikationer
Størrelse 23 -26 x 7 cm
Tykkelse 2 cm
Antal varer pr. æske 30