Brugge

Murstensfliser, ægte mursten.

Price per ㎡
1 kasse = 0.6 ㎡
537,24 DKK
Bestil 10% ekstra for at have nok i tilfælde af tab og brud
Lager: På lager
Forsendelsesomkostninger fra kl: 1.986,74 DKK
Billig prøver

Du skal blot bestille din prøvepakke her.

Bestil en billig prøver
Detaljer

Murstensfliser, ægte mursten

Savet af ægte gamle mursten. "Gamle belgiske" farver. Flot rød/orange med hvide "kridtlignende" skyer. En mursten med masser af karakter. Denne stil bliver ofte sammenlignet med de traditionelle hollandske murstensfliser i vores sortiment. Denne mursten har masser af karakter og giver din væg et særegent og nostalgisk udseende. Denne stil er kendetegnet ved sin unikhed og er meget populær i hotel- og restaurationsbranchen.                                                                              

Der er også brudte sten i din levering. Det tilhører denne art.At påføre dette vintage murstenprodukt med sine varierede størrelser kræver nogle færdigheder. Ikke alle mursten har nøjagtigt de samme mål. Lav bredere mellemrum for at kompensere for variationer i størrelserne. 

Små og store stykker blandet under behandlingen.
der passer til denne arts karakter.

Billederne viser resultaterne med både hvid fugemasse og grå fugemasse. Denne fugemasse kan bestilles straks. Retningen kan forsænkes, så dybden af murstenen får mere visuel vægt.

Start hver ny række med en anden størrelse. Brug også den ødelagte sten.
For at reducere brud og skære affald.

Murstensfliserne leveres nyskårne og fugtige i kasser af skumplast (for det meste). Efter tørring vender de tilbage til den oprindelige farve.Hver modtaget forsendelse kan være lidt anderledes.

Specifikationer
Specifikationer
Størrelse 23 -26 x 7 cm
Tykkelse 2 cm
Antal varer pr. æske 30 st.(0.6m2)