Dutch Glory

Price per ㎡
1 kasse = 0.5 ㎡
614,57DKK
Bestil 10% ekstra for at have nok i tilfælde af tab og brud
Lager: På lager
Forsendelsesomkostninger fra kl: 1.986,74DKK
Billig prøver

Du skal blot bestille din prøvepakke her.

Bestil en billig prøver
Detaljer

Dutch Glory Murstensfliser, ægte mursten Savet af ægte gamle mursten.

"Gamle hollandske" farver. Flot rød/orange med hvide "kridtlignende" skyer. En mursten med masser af karakter. Denne mursten har masser af karakter og giver din væg et særegent og nostalgisk udseende. Denne stil er kendetegnet ved sin unikhed og er meget populær i hotel- og restaurationsbranchen.

Der er også brudte sten i din levering. Det tilhører denne art.At påføre dette vintage murstenprodukt med sine varierede størrelser kræver nogle færdigheder. Ikke alle mursten har nøjagtigt de samme mål. Lav bredere mellemrum for at kompensere for variationer i størrelserne. Små og store stykker blandet under behandlingen. der passer til denne arts karakter. Perfekt også til at skabe en industriel atmosfære.

Billederne viser resultaterne med både hvid fugemasse og grå fugemasse. Denne fugemasse kan bestilles straks. Retningen kan forsænkes, så dybden af murstenen får mere visuel vægt. Start hver ny række med en anden størrelse. Brug også den ødelagte sten. For at reducere brud og skære affald. Murstensfliserne leveres nyskårne og fugtige i kasser af pap. Efter tørring vender de tilbage til den oprindelige farve.Hver modtaget forsendelse kan være lidt anderledes. ulve.

Teglstenene leveres i PP -kasser og er nysavede og let fugtige. Efter tørring har de den originale farve. XL stærk lim anbefales til disse mursten på grund af vægten og fugtigheden. Hver forsendelse kan variere lidt i farve. Det er et produkt fra nedrivning. Behandling kræver lidt ekstra opmærksomhed, de er ikke dimensionsstabile. Du skal åbne alle æsker og blande hele forsendelsen godt. Vi modtager regelmæssigt nye forsendelser af denne type. Du kan bestille en prøve fra den seneste lager på forhånd.

Specifikationer
Specifikationer
Størrelse ca. 21 x 6.5 cm
Tykkelse 2
Antal varer pr. æske 30
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!