Påføring af ReWood®

Sørg for, at der kan hamres søm i den overflade, du sætter dem på.

Den bedste måde at påføre RedWood®-træstykker er med tynde søm med små hoveder. Stykkerne kan skæres i hånden eller med maskine. Maskiner kan bruges til at lave gærder på hjørner. En sømpistol anbefales til at indsætte søm, fordi sømmene ender dybt inde i træet og ikke kan ses.

Fastgør en tynd plade på murstensvægge, så træstykkerne kan sømmes fast til den.

 


Træet "bevæger sig"

Fordi nogle træpaneler kan være skæve, anbefales søm. Det er svært at korrigere krumningen af et træpanel korrekt ved hjælp af klæbemiddel. Søm kan løse dette problem. Det samme kan en kombination af søm og klæbemiddel.

Påfør stykkerne lodret, og kontrollér hver række med et vaterpas. Det er hurtigt at påføre træstykkerne, så resultaterne er næsten øjeblikkelige! Som med ethvert håndværk kræves der en vis mængde færdigheder og nøjagtighed. Du kan hamre søm længere ind i træet med en dorn og fylde hullerne med flydende træ i den rigtige farve. Hvis du bruger en sømpistol, er dette normalt unødvendigt, fordi sømmene bliver indsat lidt dybere ind i træet.

Det anbefales at bestille 10% ekstra i forbindelse med spild. ReWood®-træstykker sælges i hele kasser.

 

Påføring af PANELTRÆ 

Dette produkt består af små tynde stykker af 5 x 20 cm træ i forskellige tykkelser (2 mm, 4 mm og 6 mm). Træstykkerne limes på en flad overflade med et klæbemiddel, der er specielt anbefalet til formålet. Du skal kun bruge et vaterpas, en blyant og en sav. 

Montering af paneltræ