Loft

Price per ㎡
1 kasse = 1 ㎡
460,77DKK
Bestil 10% ekstra for at have nok i tilfælde af tab og brud
Lager: Leveringstid 5 uge
Forsendelsesomkostninger fra kl: 1.987,01DKK
Billig prøver

Du skal blot bestille din prøvepakke her.

Bestil en billig prøver
Detaljer

Kunstig murstensflise baseret på gamle mursten.

Et kvalitetsprodukt, som ligner en ægte gammel mursten. En alsidig og kvalitetssikker murstensflise. (velegnet til projekter og detail- eller restaurantkæder, der skal bruge samme farve og kvalitet for hvert projekt). Med disse murstensfliser får du et industrielt look. Kombinationer med beton og træ eller med sorte stålrammer passer perfekt. Til brug i boliger, butikker, kontorer og især på caféer og restauranter.

Produktion og fordele: Denne murstensflise fremstilles i en form. Blandingen af cement, bindemiddel, pigmenter og stenmateriale hældes i formen. Dette materiale hærder ved en bestemt temperatur, hvorefter det kan fjernes fra formen og pakkes i papkasser.

Det har følgende fordele i forhold til materialer, der er savet af ægte gamle mursten:

* den meget konstante kvalitet

* den lavere pris

* den begrænsede tykkelse på 1,5 cm

* en mere effektiv emballage

* den konstante tilgængelighed – også i større mængder

* væsentlig mere robust.

*gældende indenfor og udenfor.

Opsætning

Forskellene i forhold til ægte gamle mursten er knap synlige. Hjørnestykker er også tilgængelige. Murstensfliserne er baseret på en type, som saves af ægte gamle mursten, og har samme lille variation i størrelserne. Vi anbefaler at lægge disse murstensfliser i et forskudt mønster. Ligesom ægte mursten er materialet let at save i, og du kan også indsætte små stykker imellem. For at gøre det skal du save murstensflisen over og slibe kanten og hjørnerne til. Den anbefalede mellemrumsbredde er 1 til 1,5 cm. Mellemrummene bør ikke være smallere for at kompensere for størrelsesforskellene. Se instruktionsvideoen i vores onlinebutik om, hvordan du påfører murstensfliser. Vlaanderen er en murstenstype, vi selv har udviklet. Den er eksklusivt tilgængelig i vores webshop! Du finder ikke dette kvalitetsprodukt andre steder til denne pris.

Specifikationer
Specifikationer
Størrelse ca 26 x 6,5 cm
Tykkelse 1,5 cm
Antal varer pr. æske 50