Unique Antique

ægte sten

Price per ㎡
1 kasse = 0.5 ㎡
460,39DKK
Bestil 10% ekstra for at have nok i tilfælde af tab og brud
Lager: Leveringstid 2 uge
Forsendelsesomkostninger fra kl: 1.987,01DKK
Billig prøver

Du skal blot bestille din prøvepakke her.

Bestil en billig prøver
Detaljer

Gamle, brugte mursten med masser af karakter og tegn på brug.

Murstensfliser saves fra gamle, brugte mursten, og dette er de pæne sider af murstenen. Denne type mursten er unik, kommer fra nedrivninger og skaber en nostalgisk atmosfære i dit værelse. Stuer, men også andre værelser i hjemmet, butikker, cafeer og restauranter er velegnede rum. Du vil uden tvivl kunne skabe den ønskede atmosfære med denne murstensflise.

En smule brudt sten kan være til stede i hver boks. Du kan stadig bruge alt ved at sætte det i 'tilfældigt mønster'. Vi anbefaler dig altid at bestille 10% mere end hvad du har brug for.

Fugen er yderst vigtig, når murstensfliserne er blevet lagt, da dette kan bruges til at 'styre', som man siger.  Det er vigtigt at bestemme farven på fugemassen, som normalt er grå. Du kan spule eller fordybe fugen let. En anden ide er at smøre noget vådt fugemasse over murstensfliserne efter fugning for at give dem et vintage look, som om væggen er dukket frem efter en nedrivning. Rens den leverede sten grundigt inden brug.

Længden varierer fra 23 til 25,5 cm. Murstensfliserne påsættes normalt (anbefalet) i et forskudt mønster.

Bestil en GRATIS prøve, eller bestil dem direkte, hvis du vil hurtigt i gang.

Murstenene leveres i styrofoamkasser og er frisk savede og fugtige. Efter tørring har de den originale farve. XL super stærk lim anbefales til disse mursten på grund af vægten og fugtigheden. Hver forsendelse kan variere lidt i farve. Det er et produkt fra nedrivning.

Velegnet til indendørs og udendørs brug. Også velegnet til brug på gulvet.

Specifikationer
Specifikationer
Størrelse 24 x 5,5 cm
Tykkelse 2 cm
Antal varer pr. æske 30