Zeeland Red

Price per ㎡
1 kasse = 1.5 ㎡
537,60DKK
Bestil 10% ekstra for at have nok i tilfælde af tab og brud
Lager: På lager
Forsendelsesomkostninger fra kl: 1.806,33DKK
Billig prøver

Du skal blot bestille din prøvepakke her.

Bestil en billig prøver
Detaljer

Zeeland Red. Unikke murstenfliser lagt i "engelsk kryds" eller et "hollandsk" mønster. En unik murstensflise.

Midlertidigt introduktionstilbud!

De første murstensfliser, der er tilgængelige i Holland i denne størrelse. Zeeland Red er en dyb rød, forvitret, broget murstensflise med et varmt look. Inspireret af Veere (Zealand, Holland). Veere er en historisk perle. De smalle brostensbelagte gader og statelige købmandshuse, den imponerende katedral og det berømte rådhus minder os om en svunden æra. Denne baggrund er inspirationen til vores nye Zealand-sortiment af murstensfliser.

Stenene i de smukke, gamle facader og bygninger lægges ofte i et "engelsk kryds" eller et "hollandsk" mønster. Det er kendetegnet ved en række af hele mursten efterfulgt af en række af halve mursten, så en række til med hele mursten osv.

 Farven på sammenføjningerne afgør til dels udseendet af din. Se billederne. Der er også et foto, der viser de såkaldte "ekstruderede sammenføjninger".  Ekstruderende sammenføjninger blev ofte brugt før hen, udelukkende af æstetiske årsager. Sammenføjningen rager lidt ud fra murstenen. Resultatet var 'mere varieret' og 'pænere', og det blev anset som håndværk, der tog tid at lave. Ekstruderende sammenføjninger er en udfordring for gør-det-selv-entusiaster. Almindelig fugning er relativt let. Tag et kig på billeder og videoer i webshoppen her og på Facebook-siden. 

Specifikationer
Specifikationer
Størrelse ca. 21 x 5 cm en 10 x 5 cm
Tykkelse 1,5 cm
Antal varer pr. æske 54 stuks 21x5 en 108 stuks 10x5 cm